💙| Blue Monday

Hoe Blue je blue Monday word heb je zelf in de hand, het is immers maar gewoon een maandag. 📅 En al regent 🌧️het al dagen pijpenstelen jij bent architect die bepaald hoe je dag eruitziet. 🥰

Waar komt het eigenlijk vandaan? Wie heeft het bedacht? 

Aldus Wikipedia heeft de Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht dat Blue Monday oftwel Zwarte maandag volgens een wetenschappelijke formule  dat de laatste maandag in een volle week van Januari de dag is dat de meeste mensen zicht treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Oftewel triest…. 

Vandaag zouden we tot de conclusie komen dat onze goede voornemens mislukt zijn en vakanties nog heel ver weg. De dagen zijn nog donker en op maandag begin je weer met werken.

Al met al werd het opgepakt door de media en tadaaaaaaaa!!!! Blue Monday was een fenomeen.

Je kunt het ook ook van de zonnige kant bekijken, carnaval is slechts een kleine 34   weg, de voorjaarsvakantie 41 en de lente staat over 63 dagen op de stoep, wat mij betreft is dat een aftelkalender waardig!

Fijne maandag!!!

Liefs Nienke

bluemonday #blauwemaandag #zwartemaandag #blue #blog #blogger #writing #wisdom #maandag #monday #mondaymotivation #inspiratie #schrijven #schrijversvaninstagram #schrijvenvanuitjehart #ms #multiplesclerosis #fuckms #selfcare #motivation #backontrack #sharingiscaring#sharingiscaring

Dit vind je misschien ook leuk...