Wintermagie – DVP Schrijverscollectief

Dutch Venture Publishing Blogtour


Zie je het voor je? 

Een knapperend haardvuur, 🔥een opgetuigde kerstboom 🎄 in je lievelingskleur, een ontspannen muziekje🎶dekentje, cozy bank 🛋️met een kop thee 🫖en……….. en goed boek!📚

JA!!! Dan moet je deze lezen!! Met dit boek kun je aftellen naar kerst in stijl! 12 verhalen van diverse schrijvers ✒️van Dutch Venture Publishing, oa Jen Minkman, Lysander Mazee en Isolde Boers komen voorbij! En samen met hen en alle andere schrijvers kunt jij aftellen naar de feestdagen, ik heb hem al uit maar dat mag de pret niet drukken! Deze verhalen van bekende schrijvers met allemaal een hintje kerst of winterfeelings. Dat wil je. 

De kerstmagie is een rode draad in alle verhalen. Ze zijn allemaal niet lang (wat soms best jammer is) en daarom heerlijk toegankelijk voor elke dag even een stukje. Omdat ze korter zijn ga ik dus geen spoilers verklappen, hoe moeilijk dat ook is!

Ok dan, een klein tipje van de sluier: Denk winter geesten, kerstboomboederijen, sprookjesprinsessen, elfen, Alfabrennur, een ei, ijsheks,sneeuwengelen en zoveel meer. (Ik moet nu stoppen van mezelf🤭)

Voel je de Christmas vibes nog niet helemaal??? ga dan voor deze dan weet ik zeker dat er wat gaat kriebelen.

Ps: met een beetje geluk is hij nog op tijd voor onder de boom!! 🌲 

Over dit boek

✒️Auteur(s) : Jen Minkman, Lysander Mazee, Emmy van Ruijven, Anette van Geloof, Fenneke Zwaaneveld, Marijke F. Jansen, Suzanne Peters, Isolde Boers, Maresa Jacobse, Vivian van Leeuwen, Cathinca van Sprundel, Cassandra Sterling

📚 Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

🔐 ISBN : 9789493265301

📘 Uitvoering : Paperback

📖 Aantal pagina’s : 320

🧚‍♂️ Thema : Kinderen / tieners: fictie: fantasy

Dit vind je misschien ook leuk...