Wandelgids Nederland – uitgeverij Elmar

Een recensie die even duurde om te maken, waarom?

Er moesten eerst de nodige stappen gezet worden!!! Helaas lukt dit niet altijd even goed dus vergeef me de tijd die eroverheen ging.

Ook wilde ik leuke foto’s van onze wandel avonturen toe kunnen voegen!! Foto’s zeggen meer als ik met woorden kan uitdrukken.

Tevens ben ik ook niet elke dag op Texel en ik wist deze ronde moest ik gelopen hebben voor ik zou beginnen met schrijven! 

Met deze heerlijke wandelgids gingen wij samen op pad. Omdat we meedoen aan de May 50 K challenge waar we kilometers maken om geld op te halen voor onderzoek naar MS (ik heb zelf ook MS) kwam het boek als geroepen! Eerst verkenden we de route’s dicht bij huis helemaal in het Oosten van Nederland waar we genoten van de bossen en de hei in de vertrouwde omgeving van huis, om onze laatste gemaakte wandeling uit dit boek af te sluiten op een warme zomerdag op ons lievelingsplekjes Texel!!

Met de GPS gegevens bij de hand ( die kun je via een handig app downloaden) lieten we ons verrassen door wat er komen ging! Plekjes die we anders niet gevonden hadden hebben we bezocht! Wat was het mooi en bijzonder! Met de routebeschrijving bij de hand met hier en daar een leuk weetje over deze wandeling werd het een echt avontuur! De route geeft aan wanneer er een plekje komt voor pauze of om een drankje te doen, super handig! 

Het boekje heeft een vaste plek gekregen in mijn wandeltas om zo nog meer mooie route’s te mogen ontdekken!! 

Meer over dit boek:

ISBN :9789038921310

Uitgever: Elmar B.V., Uitgeverij

Druk: 2e

Verschenen: 17-04-2012

Taal: Nederlands

Bindwijze: Paperback

Rubriek: Reisgidsen

Hier te bestellen: https://www.uitgeverijelmar.nl/boek?authortitle=pieter-paul-van-laake-dietrich-cerff/nederland–9789038921310

Dit vind je misschien ook leuk...