voordat je me kende – Tamara Postma

Dutch Venture Publishing Blogtour

Bij de aankondiging van dit boek en de prachtige, sexy kaft kon ik geen nee meer zeggen tegen dit boek. je mag een boek niet op de kaft beoordelen maar bij deze was ik meteen om.

Voordat je me kende is mijn eerste echte ervaring met een maffia roman, Isabelle is een ijzersterk karakter neergezet door schrijfster Tamara Postma. Waar ik eerst nog een beetje huiverig was voor dit genre heb ik geen seconde spijt dat ik dit boek mocht lezen. Het verhaal heeft een super spannende opbouw en kent vele twisten. Ik kon door het lezen van het boek Isabella haar pijn voelen en voelde me volledig meegesleept in haar verhaal. Het drama, het onrecht en de pijn die Isabelle door moet maken en hierdoor toch fier overeind blijft is ongelofelijk, inspirerend en meer dan krachtig. Elke keer als er een sprankje geluk haar kant op komt word deze weer keihard van haar afgenomen.

Geboren in rijkdom, opgeroeid in een wereld van weelde maar als schim gevangen, onzichtbaar. Liefde van haar ouders heeft Isabella nooit gekend. Haar moeder haat haar hardvochtig ook al weet ze niet waarom. Alle kansen om haar zowel fysiek als mentaal pijn te doen grijpt ze aan, elke keer weer een vernedering. Haar vader kijkt weg en spreekt geen woord met zijn eigen dochter.

Wanneer Isa 14 is en de laatste publieke vernedering haar teveel word besluit ze te vluchten. 10 jaar lang leeft ze in armoede en werkt ze op de visafslag om alle touwtjes aan elkaar te kunnen knopen. Ze houd ze zich schuil voor iedereen die haar werkelijke naam kent. Tot dat ene telefoontje dat haar hele leven op zijn kop zal zetten. 

Haar ouders zijn dood, iets wat een bevrijding zou moeten zijn maar het is pas het begin van nog veel meer ellende.

Zal ze ooit nog veilig zijn? Zal de überhaupt ooit de liefde mogen ervaren of zullen de spoken uit haar verleden haar alsnog het leven kosten?

Het boek slaat in als een bom! Positief welteverstaan! Tamara haar schrijfstijl is net als de karakters krachtig en vol pit. Het boek is een soort van puzzel waarin je begint met Isabella en latere karakters die hun eigen stukken hebben steeds een stukje toevoegen om de puzzel compleet te maken.

Dit verhaal heeft me letterlijk bij de strot gegrepen en smaakt naar meer, ik kijk nu al uit naar volgende boeken van Tamara Postma en dit boek moet je wat mij betreft dan ook echt gelezen hebben!!

Over dit boek

Genre: Feelgood / maffia romance

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Laatste editie: 01 februari 2023

ISBN:9798215922330

Dit vind je misschien ook leuk...