Vloek van vuur en schaduw – Emmy van Ruijven

een blogtour van Dutch Venture Publishing!

Het verhaal:

Maire heeft een beurs ontvangen om een semester te verblijven op de befaamde kostschool Taigh Cloiche in Schotland. Na een vreselijk postverleden is ze wel toe aan een nieuwe start en deze school is haar droom! Al snel maakt ze vrienden maar deze dragen een geheim, ze zijn alle lid van een Coven! En dat betekend dat ze heksen zijn. Maire laat zich meelslepen in hun magische vieringen maar al snel gaat het mis. Maire heeft een connectie waar ze niets van wist en de magie roept haar, wat ze niet weet is dat er een vloek rust op de Coven die ervoor zorgt dat alles in de soep loopt.

Vloek vuur en schaduw is fantastisch geschreven! Stiekem had ik al een kleine crush op de Schotse Hooglanden maar door de details in dit verhaal ben ik helemaal daar. Ze heeft werkelijk niet beknibbeld en alles klopt!

Het verbind het prachtige land met zijn mythes en sagen en de vele heksenverhalen die de geschiedenis kent komen in dit boek mooi tot hun recht door een magisch verhaal over de Coven van Taig Cloiche.  je voelt dat iets heel oud en mystieks weer een nieuw verhaal vormt rond Maire en haar vriendinnen.

Boordevol magie, spanning en een verrassend plot! En natuurlijk mag een tikkeltje romantiek niet ontbreken! 

Schrijfster Emmy heeft met dit verhaal niet alleen een persoonlijke wens uit laten komen maar ik denk ook die van vele liefhebbers van magie en Schotland, net als zijzelf!  en ik natuurlijk!

must read!!

Over dit boek: 

Auteur(s) : Emmy van Ruijven

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

ISBN : 9789493265431

Uitvoering : Hardcover

Aantal pagina’s : 300

Thema : Kinderen / tieners: fictie: fantasy


Dit vind je misschien ook leuk...