Trammelant op Texel – Lily Frank

Blogtour Dutch Venture Publishing

Wanneer Kitty met een burn out naar Texel vertrekt is ze op zoek naar rust. een heftige burn-out heeft haar compleet lamgelegd. Haar werk en collega’s hebben haar zodanig op de proef gesteld dat ze helemaal over haar toeren is. De wadden zullen haar goed doen en Texel bied lekker veel mogelijkheden om erop uit te gaan en lekker uit te waaien.

Echter op de boot word haar zo gewenste rust direct ruw verstoord als ze collega Mees, de bron van haar ellende tegen het lijf loopt. Is ze dan nergens veilig voor het werk en haar collega? Kan ze zelfs op Texel niet aan hem ontsnappen?

Een heerlijke vakantie gepland om even wat ruimte in haar hoofd te creëren veranderd in een weekje vol trammelant en heibel. Gaat ze haar broodnodige rust überhaupt wel vinden?? en is Mees nu de zo gevreesde collega die haar het leven zuur maakt in dit verhaal of is zo mak als een lammetje?

Trammelant op Texel is een heerlijk boek waar ik zo doorheen was. Het leest als een trein! Als groot liefhebber van het eiland heb natuurlijk geprobeerd foutjes te vinden maar geen enkele gevonden! alle locaties, namen en plekjes kloppen exact en als ik mijn ogen sluit kan ik ze letterlijk voor de geest halen.

Het boek is mee naar het eiland gegaan waar ik lekker even kon fact checken! Ik heb schrijfster Lily Frank op geen enkel foutje kunnen betrappen! En zeg nou zelf hoe lekker is het om een boek over Texel te lezen op het strand in het zonnetje onder de vuurtoren!!

Stiekem is het boek een enorme promo voor het eiland maar het erdoorheen geweven verhaal geeft het een heerlijke twist. En stiekem ook best hopeloos romantisch. al snel begint er bij mij als lezer iets te dagen maar is dit toeval of is er meer in het spel?

De situatie van de hoofdpersoon Kitty is voor vele mensen denk ik heel herkenbaar, even weg willen van alles en in dit geval werk. Ook de burn out klachten waar ik zelf ook wel eens mee te kampen heb gehad kloppen. Lily Frank heeft zich perfect ingeleefd in deze persoon en wat zij voelt en denkt en zo een geloofwaardig en eerlijk beeld neer weten te zetten.

Haar manier van schrijven is erg beeldend en dit vind ik heerlijk, ook zonder het eiland had ik me er helemaal gewaand. Wanneer er meer van haar te lezen is zal ik zeker vooraan in de rij staan!!

Over dit boek:

Auteur(s) : Lily Frank

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

ISBN : 9789493265332

Uitvoering : Paperback

Aantal pagina’s : 280

Verschijningsdatum : augustus 2022

Thema : Hedendaagse romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...