Storm in een glas takkenthee – Jacodine van der Velde

Boekentour Dutch Venture Publishing

Even een recab naar boek 1: Zwarte koffie,macchiato en takkenthee

Sara heeft een prima leven met haar man Stef en twee dochtertjes Jenna en Liv. Sinds kort heeft ze ook nog eens een leuk baantje in de Bagels & Beans van haar beste vriendin Marit. Kortom, het leven lacht haar toe. Maar toch bekruipt haar soms een onbestemd gevoel. Steeds vaker maakt Stef opmer­kingen waardoor ze zich onzeker gaat voelen. Ze probeert hem zoveel mogelijk tegemoet te komen, tot haar duidelijk wordt dat zij de enige is die bereid is te vechten voor hun huwelijk. Sara belandt in een rollercoaster aan emoties. Haar wereld staat volledig op z’n kop… net als haar woon­kamer, wanneer op een ochtend blijkt dat Sinterklaas niet alleen voor haar dochters is langs geweest en ze op een wel heel ludieke manier op een blinddate wordt gevraagd. Is dit het werk van Stef? Of van die sexy Macchiato-man die duidelijk een oogje op haar heeft?

En nu deel 2, 

In dit boek, zoals de titel al zegt storm in een glas takkenthee gaat het verhaal verder.

Sarah heeft inmiddels de liefde weer gevonden en is druk bezig om ook haar ex Stef een onderdeel van hun opvoeding te maken maar deze blijkt nog altijd een vrouwenverslinder te zijn. Niet handig met 2 opgroeiende meiden. Haar nieuwe liefde gaat een steeds grotere rol krijgen in haar leven en uiteraard is Stef het daar niet mee eens. Zij is van hem, en is bereid daarvoor de spelregels meerdermaals te breken. Is Sara haar nieuwe leven en liefde hier tegen bestand? 

Hoe ziet het leven eruit in een samengesteld gezin en is er veel liefde of zijn het vooral de lasten die de boventoon voeren.

Dit boek is echt een weglezer, met een kopje thee of koffie ben je al snel een half boek verder en neerleggen is geen optie. Ik vind het vooral heel mooi om te lezen hoe hoofdpersoon Sara zich ontwikkeld door de verhalen in. Van getrouwde vrouw die een echte pleaser is naar een vrouw die niet op haar mondje gevallen is en durft te zeggen waar het op staat. Vrouwenpower kun je het ook wel noemen. 

Heb je even geen zin in ingewikkelde verhalen dan is dit je boek, en maak je geen zorgen er zijn er meer van! Gelukkig want ze zijn zoooooo leuk!!! 

Over dit boek:

Auteur(s) : Jacodine van der Velde

Uitgeverij: Dutch venture Publishing 

ISBN : 9789036440127

Uitvoering : Hardcover

Aantal pagina’s : 398

Verschijningsdatum : november 2022

Thema : Romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...