Stemmen uit de bodemloze diepte – Anne Resseler

Blogtour voor De Boekenvos Uitgevers

Quote: Zoe haat de zee. Het geruis in haar oren maakt haar nerveus, het zout in haar neus maakt haar misselijk en het zand op haar huid maakt haar kwaad.

Zoe woont in het kustplaatsje Zwartduynen waar de sfeer na het plotselinge vertrek van plaatsgenote Elvira nog grimmiger als die van Zoe al was. Haar broer zit enkel nog opgesloten in zijn kamer en sluit zich af voor iedereen en alles, het gonst van de gekste geruchten die haar broer in een kwaad daglicht zetten. Ze haat de zee, en voelt zich door dit alles verloren en alleen. Niets wil ze liever als vertrekken uit Zwartduynen maar de stemmen uit de diepte laten haar niet los.

Heerlijk een verhaal dat niet lang duurt en met zijn 59 pagina’s dus heel lekker wegleest. Zeker omdat ik door de MS af en toe een korte spanningsboog heb is dit super lekker! 

Dit verhaal is spannend en mysterieus, maar draagt ook een boodschap mee. Ik vind het een bijzonder mooi geschreven verhaal, ik voel de haat van Zoe jegens de zee, maar ook de eenzaamheid die het met zich mee brengt. Ook omdat niemand er weg lijkt te gaan terwijl dat het enige is wat ze verlangd, je lijkt er letterlijk “vast” te zitten. 

De prachtige quotes in het boek beschrijven dit en raken me werkelijk. Ijzersterk word het gevoel van Zoe kracht bijgezet.

Stemmen uit de bodemloze diepte laat me echter achter met 1 enkele vraag, wat schuilt er werkelijk daar onder het wateroppervlak? 

Genre: Fantasy & SF

Aantal pagina’s: 63

Uitgeverij: De Boekenvos Uitgevers

Eerste editie: 03 maart 2023

Laatste editie: 03 maart 2023

ISBN: 9798215929650

http://deboekenvos.com/

Dit vind je misschien ook leuk...