Steen der schaduwen – Marieke Pallada

Blogtour voor de Zilverboekenclub van uitgeverij @zilverspoor

20 jaar vergetelheid, 20 jaar een leven vol liefde en geluk dat enkel het oude verborgen hield tot later. Wanneer Or, Stefan en prinses Myra hun geheugen terug krijgen hebben ze enkel de pijnlijke herinneringen aan wat ze allemaal verloren zijn, hun geliefden en zelf hun koninkrijk. 

Myra is nu diegene die de troon zou moeten bestijgen en de duistere magiër Mandrinus moeten verstoten. Hij die haar en haar volgers alles afnam en al die tijd als een wrede tiran het koninkrijk van Auradya geregeerd heeft. 

Haar geliefde koninkrijk terug krijgen word echter overschaduwd door duistere machten die na sluimeren in het duister ontsnapt zijn en haar pad zullen kruisen. Niets is wat het lijkt. Zal ze ooit de rechtmatige koningin van Auradya worden? 

Het verhaal is slim geschreven, heeft een heerlijk spannende opbouw die afgewisseld word met wat rustigere hoofdstukken. Doordat gedeelten worden gekoppeld aan personages krijg je een inkijkje in ieders verhaal en hoe het elkaar kruist. 

Waar iedereen een eigen verhaal en rol heeft in dit verhaal zoek ik in het begin nog naar de rode draad, die er meerdere kunnen zijn, deze blijft gissen tot ze op het einde fantastisch met elkaar verweven tot een spetterend einde. De spanning is sky high! Ik kan dan ook niet wachten op een vervolg! 

Schrijfster Marieke Pallada heeft met dit fantasy verhaal een fantastisch debuut voor deze reeks geschreven, ze is ambitieus en dit is dan ook pas de eerdere in een totaal van 5 te verwachten verhalen in deze reeks! 

Dit vind je misschien ook leuk...