Spells – Aprilynne Pike

Dutch Venture Publishing Blogtour.

Weten dat je een elf bent is 1. Maar hoe moet je een elf zijn?

in dit vervolg op het succesvolle eerste boek Wings gaan we verder op de ontdekkingstocht van Laurel.

Laurel is super blij dat haar vriendje haar neemt zoals ze is en ze iemand heeft om haar geheim mee te delen, ook haar ouders zijn inmiddels op de hoogte. Waar haar vader reuze nieuwsgierig is en alles wil weten over haar elfen bestaan en leven als elf lijkt haar moeder zich steeds verder terug te trekken.

Om wat meer over haar elfenkant en hoe dat er dan uitziet wanneer je niet opgegroeid bent tussen de mensen vertrekt ze in de zomervakantie naar Avalon, het rijk der elfen. Op de academie zal leren over haar geschiedenis en elfenleer. Stapels boeken, en het maken van behulpzame drankjes. ze komt in aanraking met het elfenleven zoals ze dat nooit gekend heeft en niet alles staat haar aan. vooral het verschil in klasse is voor Laurel echt een ding, zeker omdat Ze ook nog een bijzonder gevoel heeft voor Tamani….. waarvan ze ook nog niet weet wat ze daar mee moet.

Waneer ze thuis komt in de mensen wereld ontdekt ze al snel dat deze niet dezelfde meer is, er loert gevaar in het donker. En er komt redding uit onverwachte hoek. Is dit wat ze wil? En zal ze moeten kiezen tussen 2 werelden? 

Het 2e boek Spells in de serie van Aprilynne Pike is een fantastische opvolger op het eerste boek. De verdeling over 2 werelden houd je nieuwsgierig en blijf je lezen voor meer. En waneer je het niet verwacht komt er weer gevaar om de hoe waardoor Laurel gedwongen word over haar schouder te kijken. Met haar kijk je mee. 

Ik kan niet wachten op het laatste deel uit deze reeks om erachter te komen wat er nog meer in de bosjes schuilt.

Over dit boek:

Auteur(s) : Aprilynne Pike

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

ISBN : 9789493265288

Taal : Nederlands

Uitvoering : Paperback

Aantal pagina’s : 300

Verschijningsdatum : december 2022

Serie : Wings-serie

Thema : Tieners: fictie: fantasy romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...