Sintel en as – Mara Li 

Dutch Venture Publishing Boek Tour

Sintel va- Assai kalinka ( prinsen) van As, dochter van een tiran van een vader en tevens Ka (koning) van as. Hij regeert met tirannie en schroomt niet om hen die hem in de weg lopen op gruwelijke wijze om te laten brengen.

Sintel is anders, ze word ook wel een heks genoemd die het teken van de vuurmoeder draagt. Met haar magische krachten beheerst ze vuur en de krachten van de vulkaan.

Waneer verraad de dood van van haar vader en haar  broer die troonopvolger is tot gevolg hebben besluit ze het recht in eigen hand te nemen. De man die de toon heeft ingepikt zal spijt krijgen van zijn beslissingen, al is het het laatste wat ze doet, bloed zal vloeien. Op de vlucht op zoek naar bondgenoten om te nemen wat van haar is, het koninkrijk en de troon. 

Sintel en as is een compleet andere wereld waarin ik me bevind. As is duister en zwart, dor, stoffig, droog en warm. Precies zoals de kaft eruitziet zo kan ik me As voorstellen. 

Het verhaal leest als een vulkaan, eerst borrelt het, de vloer begint te bewegen en vervolgens barst hij los en vernietigd alles op zijn pad. Precies zo verloopt dit verhaal. 

Met elke bladzijde voel en lees je de worstelingen van Sintel maar ook haar onuitputtelijke bron van kracht. Ijzersterk. 

Sintel en as is de eerste van haar reeks en persoonlijk wil ik nog veel meer van Sintel weten, gaat ze haar doel bereiken, lukt het haar om Ka te worden? Of valt ze ten prooi aan haar vijanden? 

Deze must read van Mara Lee is dan ook een hele vette vurige aanrader! 

Over dit boek:

Auteur(s) : Mara Li

Uitgeverij: Dutch VenturePublishing

ISBN : 9789493265424

Uitvoering : Hardcover

Aantal pagina’s : 280

Verschijningsdatum : februari 2023

Thema : Kinderen / tieners: fictie: fantasy

Dit vind je misschien ook leuk...