Onze liefde ons pad – Lyse du champ 

Waanzinnig verliefd deel 3

Dutch Venture Publishing Blogtour

Alleen en geïsoleerd, Aurora heeft eer hele berg aan trauma te verwerken. Iedereen om haar heen heeft gezien hoe ze ten onder is gegaan, zonder dat ze weten wat er werkelijk is gebeurd. Ze zal het hen moeten vertellen, en ook Krister tast nog volledig in het duister. Kan ze het hen vertellen zonder ieders hart te breken, kan ze de kracht vinden om Krister opnieuw te moeten breken met haar verhaal, zijn wereld opnieuw volledig in te laten storten?

En valt er daarna nog iets te redden of is alles voor altijd en eeuwig kapot, net als zij? 

Waneer je denkt alles gehad te hebben slaat het laatste deel in als een bom! Wanneer duidelijk word wat Aurora is overkomen voel ik net als zij alles wegglippen. Ze komt in dit deel weer meer naar voren maar met een bijzonder pijnlijk verhaal. Ik durf even niet meer te denken dat het nog goed komt. Kan Krister het überhaupt nog opbrengen om net zo geduldig met haar te zijn als eerder. En valt er

Überhaupt nog iets te maken van deze emotionele puinhoop? 

Zonder te spoileren over het einde een dikke pluim voor Lyse du Champ, wat een ijzersterk einde van deze reeks. Emoties vliegen alle kanten op en hier en daar een vleugje liefde, vriendschap en geluk maken het voor mij een perfecte reeks. 

Dit vind je misschien ook leuk...