Ontketend – saeed Ajaib

Nora…..

Het moet Khan even geduizeld hebben toen hij hoorde dat ze nog in leven was. De dochter die  hij al jaren dood waande. Alles zou hij doen om haar te vinden, niets of niemand zou hem kunnen tegenhouden, hij zal haar vinden al is het het laatste wat hij doet.

Ontketend is het 2e deel in een reeks van 3. 

Wederom speelt het verhaal zich af in de kloof waar Rheza Khan, ex agent en herstellend verslaafde op zoek gaat naar zijn dochter. Na zijn worsteling met alcohol en het redden van Tess uit de klauwen van Vermeersch In het vorige boek, Ontspoord gaat het verhaal verder. Khan is vastberaden zijn dochter te vinden, maar waar moet hij zoeken en ik welke toestand zal hij haar aantreffen? In dit bloedstollende en spannende verhaal kom je er achter of het hem gaat lukken en zo ja hoe dan??

Ik wil niet teveel verklappen uit dit nagelbijtend spannende boek. Het zou zonde zijn als ik nu met spoilers zou gaan strooien. Maar wat ik je wel wil mee geven is dat dit boek is absoluut niet geschikt voor hen die een teer hart hebben.

Saeed Ajaib is wat mij betreft meer dan geslaagd in het schrijven van een opvolger van zijn 1e boek in deze reeks. Met samengeknepen ogen heb ik sommige stukken uit dit verhaal gelezen, de details zijn zo goed en super realistisch geschreven en soms misschien ook wel een beetje smerig maar dat maakt het verhaal ijzersterk. 

Het is wachten op het 3e deel in de reeks om het verhaalt tot een slot te brengen. Ik kan in ieder geval niet wachten op het laatste avontuur van Rheza Khan!!

#lezen #boeken #visuelebeperking #inclusie #passenlezen #lezeninkleur #ms #multiplessclerosis #chronischziek #chronischvermoeid #slechtziend #liefdevoorlezen #samenlezen #lezenvooriedereen #sharingiscaring #boekenwurm#recensie#recensieexemplaar#lezenlezenlezen #recensieboek #boekstagram #bookstagram #happybooks #booklover #boekenliefde #boekentip #leespret #saeedajaib #ontketend

Dit vind je misschien ook leuk...