Mijn wereld mijn hart – Lyse du Champ

Waanzinnig verliefd deel 1

Dutch Venture Publishing Blogtour

Haar lange haren, heerlijke lijf en met al 3 hits op haar 19e kom je moeilijk om Aurora heen. Dat gold ook voor Krister die met 1 hit op zijn naam al enorm tegen haar op keek.

Hun paden kruisten elkaar voor de opnames van zomer….. waar talentvolle muzikanten samen aan mee zouden werken. 

Aurora heeft een vriend, maar al snel komt Krister er achter dat deze haar alles behalve normaal behandeld. Het tegendeel hij laakt haar volledig in zijn greep te hebben. Hij probeert haar in alle macht te beschermen en hopelijk is het vertrouwen sterk genoeg en zullen hebben de adviezen die hij haar meegeeft genoeg inpakt gehad voor wanneer de opnames voorbij zijn. 

Dit eerste verhaal in een reeks van 3 is hopeloos romantisch en zelf een beetje sexy, Lyse du Champ is er volledig in geslaagd om me heerlijk weg te laten zwijmelen bij het verhaal en opbloeiende liefde tussen Krister en Aurora, het donkere randje had ik dan ook volledig niet aan zien komen. Het geeft het verhaal meteen een twist. Terwijl Aurora kwetsbaar over komt kan ik Krister moeilijk los laten. Maakt hij überhaupt wel kans? 

Mijn wereld mijn hart is een fantastisch begin van de serie Waanzinnig verliefd. Heerlijk vond ik dit verhaal, de twijfel, de spanning en het duistere randje zorgen ervoor dat ik enkel maar meer wil! 

Dit vind je misschien ook leuk...