Laatste in de rij – Alice Bakker

Dank Alice, voor dit recensie exemplaar! 

In deze reeks van Klaverlandcollege H4C, de serie young adults van Alice Bakker volg je het leven van een groep tieners in hun tumulte bestaan. 

Laatste in de rij verteld het verhaal van verschillende tieners die een hechte vriendengroep vormen. Ieder komt aan het woord en verteld zijn of haar verhaal. 

Het leven van een tiener is ingewikkeld, om niet te zeggen absurd lastig. In Laatste in de rij worden je meegenomen in deze tiener dilemma’s inclusief zwangerschap, liefde, een vleugje sexualiteit en mentale strubbelingen. 

Anna, die onderdeel is van een vriendengroep waarin iedere een eigen rol lijkt te hebben en een toekomst de een krijgt een kind, de ander een vriendin en zo lijkt iedereen een pad te hebben, behalve Anna. Moet ze dan echt de laatste in de rij zijn om te ontdekken wat ze wil en wie ze nu werkelijk is??

Het is een heerlijke young adult die wat mij betreft een aanrader is voor elke tiener, schrijfster Alice schroomt zich niet om onderwerpen aan te snijden waarvan we allemaal weten dat ze er zijn maar niet genoeg besproken worden. Het leest niet alleen als een verhaal maar ook een stukje kennis en wijsheid dat je meegegeven word op jonge leeftijd over de keuze’s die je maakt. En door dit te lezen heb je alvast een sneak peak te pakken of dat die beslissingen goed of slecht zullen aflopen of dat je beter een andere weg kan gaan!

Over dit boek:

Details

Auteur(s) : Alice Bakker

Uitgeverij: Godijn Publishing

ISBN : 9789464640595

Taal : Nederlands

Uitvoering : Paperback

Aantal pagina’s : 190

Serie : Klaverlandcollege H4C

Thema : Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie

Dit vind je misschien ook leuk...