Keten der vriendschap boek 1 – Lammert J. van der Harst

Uitgeverij Zilverspoor Boektour.

Je kent het wel een boek waar je aan begint terwijl je op de kaft gezien hebt dat het pas deel 1 is….

Bij dit boek wacht ik met liefde op deel 2! 

Alsof het lot ermee speelt komt er een soort van ketting reactie op gang nadat er een aanslag wordt gepleegd op de kroonprins.

Jona, Maro en Frederik worden elk op een andere manier in contact gebracht met deze gebeurtenis en met elkaar. 

Uiteindelijk zullen ze samen moeten werken om het op te nemen tegen het geheime genootschap dat achter de aanslag lijkt te zitten.

Dit boek is geschreven vanuit meerdere invalshoeken van de 4 hoofd karakters. Soms vind ik dat verwarrend maar in deze werkt het perfect. Je voelt hoe het verhaal als een soort vlecht samenkomt en alle karakters een rol krijgen in een groter geheel. Dat heeft schrijver Lammert Jans heel slim gedaan. De kaart voorin het boek zorgt ervoor dat je helemaal mee kunt reizen tijdens het lezen.

Het verhaal is spannend, emotioneel en een enkele keer zijn de “moord” scènes zo goed geschreven dat je het bloed bijna kan voelen vloeien. 

Het boek is een Young Adult maar kan rustig gelezen worden door de volwassenere fantasy liefhebber, ik weet zeker dat ook zij niet teleurgesteld zullen worden.

En hoewel het boek dus een open einde heeft waar ik meestal geen fan van ben, kan Ik bij deze niet wachten om meer te ontdekken. Het is zo verschrikkelijk goed geschreven dat ik het deze keer eens helemaal niet erg vind!

Over dit boek

Details

Auteur(s) : Lammert J. van der Harst

Uitgeverij: Zilverbron

ISBN : 9789463084529

Uitvoering : Paperback

Verschijningsdatum : augustus 2022

Serie : Registers van het Noordland

Thema : Fantasy / YA

Hier is het boek te koop als paperback en E-book

https://www.artbooksshop.com/a-74454057/nieuw/registers-van-het-noordland-boek-1-keten-der-vriendschap-lammert-j-van-der-harst/#description

Dit vind je misschien ook leuk...