Jou passie, jouw pijn – Lyse du Champ

Waanzinnig verliefd deel 2

Dutch Venture Publishing Blogtour

Een nieuw hoofdstuk voor Krister en Aurora, ze gaan als een speer, zijn samen gelukkig en ontzettend succesvol. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan en zelf een internationale doorbraak lijkt niet ver weg. 

Waneer ze hun krachten bundelen met Ylja en Olof en zo samen Okay vormen is het hek van de dam, alles gaat goed.

Maar wanneer Krister terugkomt van een promotietour herkend hij Aurora niet meer terug. Van zijn stoere, dappere en sexy “Roortje” is niets meer over en ze lijkt zich alleen maar verder van hem af te zonderen. Wat is er gebeurd? En waar ging het mis. 

Waneer Aurora volledig onbereikbaar word en zelfs hun relatie op het spel komt te staan lijkt alles redeloos verloren, kan Krister tot

Haar door dringen??

Het 2e deel van de waanzinnig verliefd reeks heeft me al heel snel bij mijn kladden. De pijn, emoties en angst spatten er vanaf. Krister heeft in dit boek veel meer de voorgrond dus Autora lijkt letterlijk en figuurlijk te verdwijnen wat helemaal klopt bij het verhaal. Af en toe vangen we een glimps van haar op zodat het verhaal toch samenhangend blijft.

Jou passie, jouw pijn is een meeslepend vervolg die ik niet zonder een paar keer te slikken weg kon lezen. De pijn is voelbaar en het verdriet dichtbij. Zal het nog goed komen in het 3e en tevens laatste deel? 

Dit vind je misschien ook leuk...