High stakes – N.D. Frost

Dutch Venture Publishing boektour.

Spoiler alert!!! 🚨

Mocht je van plan zijn deze reeks te lezen stop dan nu met het lezen van deze recensie!!!

2e waarschuwing: Mocht je net als in deel 1 gevoelig zijn voor (seksueel) geweld, fysieke en mentale mishandeling dan zou ik deze reeks even laten liggen. Hij is nogal intens en super sterk geschreven. 

terug naar het boek!

De nachtmerrie werd realiteit! Maddox heeft zijn zin gekregen en heeft Dana weer terug in zijn “bezit”. Om dat zo te houden ontvoert hij haar naar een onbewoond eiland stikvol met bewaker en letterlijk no way out. 

Ze is echter niet alleen en ze zal er dan ook alles aan doen om Freddy te beschermen tegen Maddox, iets wat haar een hoge prijs zal kosten, elke poging om te ontsnappen lijkt gedoemd te mislukken.

Thuis in de motorclub verdrink Roan zich letterlijk in verdriet en pillen. Alles om de pijn van het verlies van Dana keihard weg te drukken. 

Zouden ze elkaar ooit nog zien? 

Wow! Nadat ik High Risk had uitgelezen en de klifhanger maar door mijn hoofd bleef tollen ben ik in het holst van de nacht door gegaan met boek 2.

Boek 2 duurde voor mijn gevoel echter te lang, waar ik helemaal gefocust was op de Zwarte Dahlia’s die Dana uit haar benarde positie zouden redden gebeurde er echter weinig. De hoop leek verloren en met een man als Maddox die elke keer weer vooruit gedacht heeft valt het niet mee hem in welke val dan ook te laten lopen. Laat staan er achter gekomen waar hij zich bevind.

Roan intrigeerde me hierin wel heel erg, kapot van verdriet en verscheurd door pijn worstelde hij met drank en drugs en vervalt zelf steeds meer in agressie en gevoel speelt geen rol meer. Ik kon zijn pijn voelen.

Dana daarentegen blijkt ook in dit boek weer ijzersterk te zijn en ondanks alles was zij meemaakt blijft ze geloven in een goede afloop maar dit laten blijken doet ze niet. Ze in een held in vermomming. Beresterk.

Over dit boek:

Genre: literatuur en romans

Serie: Zwarte Dahlia MC (1)

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Release date: 23 januari 2023

ISBN: 9789403683713

#lezen #boeken #visuelebeperking #inclusie #passenlezen #lezeninkleur #ms #multiplessclerosis #chronischziek #chronischvermoeid #slechtziend #liefdevoorlezen #samenlezen #lezenvooriedereen #sharingiscaring #boekenwurm #recensie #recensieexemplaar#lezenlezenlezen #recensieboek #boekstagram #bookstagram

#happybooks #booklover #boekenliefde #boekentip #leespret #dutchventurepublishing

Dit vind je misschien ook leuk...