High risk- N.D. Frost

Dutch Venture Publishing boektour.

Waarschuwing!!🚨

Mocht je gevoelig zijn voor (seksueel) geweld, fysieke en mentale mishandeling dan zou ik deze reeks even laten liggen. Hij is nogal intens en super sterk geschreven. 

Niet gevoelig en kun je niet wachten op bakken vol spanning en intrige?? Lees dan snel door! 👇🏼

Wanneer Dana vlucht bij haar gestoorde ex die haar niet alleen gevangen hield maar ook vernederde en onteerde besluit ze haar heil te zoeken bij de motorclub ( MC) van haar broer.

De ruige bikers zullen haar met hun leven beschermen. Een familie voor haan gaan gaan vormen die ze al lange tijd niet heeft gehad en gekend.

Maddox laat haar niet zomaar gaan en is tot elk uiterste bereid om haar terug te krijgen, ook al zal hij haar nieuwe familie daarvoor op moeten offeren 1 voor 1.

Als zelfs het onmogelijke gebeurd, Dana teer als ze is na al het geweld verliefd word op Roan een lid van de MC slaat de twijfel toe. Kan ze hem wel toelaten wetend dat niemand om haar heel veilig is voor de wraak van haar ex?

Nog nooit had ik een dergelijk boek gelezen maar meteen was ik Hooked! Wow! Wat een explosie van spanning! 

Dana die dingen te voortduren heeft gehad waar ik me niet eens een voorstelling van kan maken en dan ook nog eens alles wat ze voor haar kiezen krijgt na de ontsnapping. 

Maddox daarentegen is doortrapt, sluw en meedogenloos en als karakter super sterk neer gezet als de ultieme schurk die ook nog eens niet dom blijkt te zijn. Ik gruwel letterlijk van hem tijdens het lezen. 

En elke keer als je hoopt dat er een sprankje hoop komt word deze ruw (en dat is nog netjes) afgenomen. Hierdoor kon ik echter niet stoppen met lezen. 

Deze biker roman was voor mij een complete nieuwe beleving, en ook van auteur N.D. Frost had ik nog niets vernomen maar dit spannende eerste deel heeft me letterlijk hongerig gemaakt naar meer!

Gelukkig lag dankzij Dutch Venture Publishing het vervolg ook al klaar en ook hiervan kun je weer een daverende recensie verwachten! 

Over dit boek:

Genre: Literatuur en romans

Serie: Zwarte Dahlia MC (1)

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Release date: 23 januari 2023

ISBN: 9789403683720 

Dit vind je misschien ook leuk...