Een vleugje kaneel – Olivia Hill

Blogtour Dutch Venture Publishing

Wanneer Aspen  de baan van directrice van een school voor speciaal onderwijs krijgt aangeboden in de ijskoude Yukon twijfelt ze geen moment. Zo mooi als de omschrijving was en hoe de school werd opgehemeld bij haar gesprek, zo erbarmelijk is de school er werkelijk aan toe. De halve school is gesloten, er zitten nog maar een handjevol leerlingen op en er zijn nog maar 3 werknemers. De oude directrice heeft er een zooitje van gemaakt, zowel letterlijk als figuurlijk….

Omdat ze haar eigen appartement niet kan betrekken logeert ze bij kok/conciërge Parker. Langzaamaan leert ze de leerlingen en hun schrijnende verhalen kennen en de overige personeelsleden met hun bijzondere band met de school. Ze laat zich echter niet uit het veld slaan en gaat er met volle moed tegen aan, zouden er nog meer geheimen zijn waar ze niets van weet? En hoe snel kan ze naar haar eigen appartement?

Dit boek is heerlijk luchtig geschreven en blijft boeien, het heeft iets liefs, een beetje sexy en toch ook nog spanning. Dit zorgt ervoor dat je lekker door kunt lezen.

Echter is er voor mij 1 maar… voor mijn gevoel word het verhaal te snel afgerond. Ik zit er nog midden in voor mijn gevoel en ook de verbouwing op de school is nog verre van afgerond als het verhaal tot een einde komt. Het voelt niet af.

Hopelijk is het een goed excuus voor meer, want dat is waar ik naar op zoek ben.

Dus Olivia, kunnen we nog een vervolg verwachten??

Meer over dit boek:

Auteur(s) : Olivia Hill

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

ISBN : 9789493265363

Uitvoering : Paperback

Aantal pagina’s : 240

Verschijningsdatum : november 2022

Thema : Hedendaagse romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...