De schildmagier – Miranda Peters

Blogtour Dutch Venture Publishing

Oh Heilige Artemas, wat een kwelling was het om te wachten op het vervolg op De Ademdief. Maar alle Patrona nog aan toe!  wat was het het waard!!!

Onderweg naar het Rijk der Ignitori worden Quinn en Thalia op brute wijze van elkaar gescheiden. 

Quinn die door Vegar word gedwongen zijn schildmagie te leren gebruiken om zo met hem zijn broer te kunnen redden. Dit terwijl I

Hij gevangen zit in een rebellenkamp. Uit alle macht probeert hij te ontkomen om terug te keren naar het jagerskamp. Vegar houd hem echter aan een kort lijntje waardoor ontsnappen niet gemakkelijk zal worden.

Thalia word zwaargewond wakker in het kasteel van Mia’s familie. Ze word opgelapt en ontdekt daarbij meer over haar komaf. Waar ze zo graag weer verenigd wilde worden met haar zusje Livvy besluit deze niet meer weg te willen uit het rijk. Ze ontdekt dat ze haar magie verder zal moeten ontzegelen om zo sterk genoeg te worden om de strijd met Adam Durant, de leider van de puristen aan te gaan. Hiervoor moet ze eerst een eeuwenoud geheim ontrafelen dat niet alleen haar toekomst maar die van alle Aspiratar zal veranderen. 

Quinn word geconfronteerd met het verleden en niets lijkt meer te kloppen, heeft hij al die tijd in een leven vol leugens geloofd? 

Samen zullen ze op zoek moeten naar de waarheid. Waarin het verleden een grote rol speelt en niemand is te vertrouwen of is wie hij zegt dat die is. Zullen ze de toekomst redden of zal de magie voor eeuwig verloren gaan? 

Schrijfster Miranda Peters heeft met dit boek een super spannend vervolg geschreven op De Ademdief. Van het begin tot het eind verbaas ik me over de plottwisten die het boek heeft. Het boek is daarom niet weg te leggen! Het is wederom geschreven vanuit de perspectieven van Quinn en Thalia en dit maakt het gemakkelijk te lezen en niet geheel onbelangrijk overzichtelijk. Dit omdat ik zonder al snel de draad kwijt ben. 

Dit boek is wat mij betreft een dikke aanrader en verdient een plekje in alle boekenkasten van elke fantasy fan!

Details:

Auteur(s) : Miranda Peters

Uitgeverij: Dutch venture publishing

ISBN : 9789493265271Taal : Nederlands

Uitvoering : Paperback

Aantal pagina’s :340

Serie : De Aspiratar-serie

 Thema: Tieners: fictie: fantasy romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...