De lange weg naar Cullaville – Boris Kester

Wat ik zo heerlijk vind aan lezen is dat ik in gedachten onbeperkt kan gaan en staan waar ik wil. De geweldige reisverhalen van Boris Kester zorgden ervoor dat ik nog een stapje extra ging. Hij heeft daadwerkelijk alle landen in de wereld gezien en beleefd. Elke pagina reisde ik met hem mee!

Als kleine jongen was reizen hem met de paplepel ingegoten. In dit boek beschrijft hij 16 bestemmingen met het daarbij horende avontuur. Landen die door anderen sterk afgeraden werden en zelfs als gevaarlijk of onverstandig werden bestempeld vormden voor hem geen reden om niet te gaan. Elke pagina is een beleving, de omgeving, mensen natuur en cultuur worden uitvoerig beschreven. Je waant je daar.

Ook de gevaren van deze reizen komen aan bod, gevangen worden, misbruikt, opgelicht – niet alles is rooskleurig als je de hele wereld wil zien.

Boris is een echte avonturier, fotograaf en mag zich tot de slechts 200 personen op aarde scharen die de hele wereld gezien hebben.

Als echte reisliefhebber of heimelijke avonturier is dit boek een echte must read!!

Ik heb in ieder geval al weer zin om een tas vol te laden en erop uit te gaan!!

Ps wil je @boris_traveladventures zijn avonturen optimaal beleven? Via de qr code op de achterkant van het boek heb je toegang tot tal van foto’s van zijn prachtige reizen!!

#recensieexemplaar #boek #lezen #avontuur #allovertheworld #reis #wereldreis #lezen #leestip #aanrader #lezenlezenlezen #memoment #lezeniseenlifestyle #lezenisleuk #lovetoread #books #boekrecensie

Dit vind je misschien ook leuk...