Boekentour: Moord onder de Magnolia’s – Olivia Hill 

Haar terugkeer naar haar ouderlijk huis had Georgia echt anders voor ogen. Door het ongeval van haar vader heeft ze immers geen keus. De B&B van haar ouders houd zichzelf niet draaiend, en de taken van haar vader zijn onmisbaar, zij gaat deze samen met haar broer en zus op zich nemen zodat haar vader zich kan richten op zijn herstel. De oude brompot.

Wanneer ze bij haar huurhuis arriveert word ze tegengehouden door de sheriff. Waar ze hem in eerste instantie niet herkend word ze bij het zien va zijn gezicht terug in de tijd genomen. Haruki is een smet op haar verleden. Hij heeft haar hele jeugd om zeep geholpen en weigert haar nu ook nog eens de toegang tot het huis. Er blijkt een lijk onder de magnolia’s in de tuin te liggen……

Niet alleen het lijk in de tuin gaat haar verblijf in Pebble Beach volledig op zijn kop zetten maar ook de sheriff Haruki die ze zo haatte blijkt een andere kant te hebben, eentje die desondanks het feit dat ze hem haat en bloed irritant is haar ook warme gevoelens geeft. Hij probeert het zelf goed te maken, kan ze dit waarderen?

Moord onder de magnolia’s is een heerlijke combinatie van een mysterie en een roman, waar het heerlijk zoetsappig kan zijn word het afgewisseld met spanning en intriges. 

Waar in het begin al heel snel duidelijk word waar de titel naar toe leid kon ik echter niet ophouden met lezen, de oude vete tussen Georgia en Haruki, Haruki die er alles aan doet om het goed te maken en de koppige Georgia die hem links laat liggen, of toch niet….

Het huis waar ze in verblijft heeft de nodige geheimen, oud bewoner Stumpy ( de piraat) heeft een spannend avontuur voor hen beide achter gelaten.

Moord onder de magnolia’s leest heerlijk weg, in de zon met mijn kop koffie bij de hand was deze zo uit. Het is erg prettig geschreven en mijn aandacht werd continue vastgehouden door de twisten. Er werd zelfs gelachen, gegniffeld om sommige stukken. Het is een heerlijk verhaal.

Het boek is daarmee een echte aanrader als je van zowel spanning, mysterie als een goede feelgood roman houd. Leest weg als een trein!

Moord onder de Magnolia’s

Met dank aan Dutchventurepublishing voor het recensie exemplaar! Ook deze was weer een genot om te lezen!! Kan niet wachten tot de volgende dus stay tuned!!

Dit vind je misschien ook leuk...