Boekentour Dutch Venture Publishing

De Kring – Shelena Shorts

De kring is een genootschap dat al eeuwen bestaat om mensen te beschermen. Ze ruimen op wat niet op aarde rond hoort te lopen, halfbloeden. Zieners die de doelwitten kunnen voorspellen en verkenners die de doelwitten opsporen en hun leven uitpluizen om zo een geschikt moment te bepalen om de moord te plegen 

Vasi is een wachter binnen de kring en dient de gekozen doelwitten te elimineren. Dat is zijn plicht als een Petrescu, een vooraanstaande familie binnen de kring. Tot hij de schrik van zijn leven krijgt als een van zijn volgde doelwitten een vrouw blijkt te zijn. Halfbloeden zijn altijd mannelijk en er is nog nooit een vrouw doelwit geweest tot nu…

Waarom zij? Wat doet een vrouw op hun hitlijst? En wat zij de consequenties van de twijfels die hij met zich mee draagt?

De kring is een fenomenaal boek en spannend van begin tot eind. Schrijfster Shelena Shorts heeft haar eigen fantasie wederom de loop gelaten om dit spannende boek tot een goed recht te brengen.

het is wat mij betreft een “pakt je bij de hals en laat je niet meer los” verhaal. Ik heb bijna ademloos doorgelezen. Vele nachtelijke uren zijn aan me voorbij gegaan omdat ik het boek niet kon wegleggen.

het boek is spannend, onvoorspelbaar en zit vol plot twisten, stiekem zit er zelfs een vleugje romantiek in. hierdoor niet minder leuk.

Ben jij of heb jij al meer van Shelena haar werk gelezen dan wil je deze zeker niet laten liggen!!

Auteur(s) : Shelena Shorts

Uitgeverij: Dutch venture Publishing

ISBN : 9789493265295

Aantal pagina’s : 260

Verschijningsdatum : september 2022

Thema : Tieners: fictie: fantasy romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...