Blogtour Dutch Venture Publishing:

Bloem 2 – Kevin Panetta

In het eerste deel leren we Ari kennen. Een bakkerszoon met andere ambities. Verhuizen, muziek maken. Tot Hector zijn leven binnen stapt als bakkershulp in de familie bakkerij. Al snel bloeit er wat moois op, een hechte vriendschap en misschien wel meer?

In Bloem 2 weet Ari nog steeds niet goed wat hij nu wil met zijn leven. Terwijl Hector zijn liefde voor bakker steeds verder groeit. en niet alleen de liefde voor bakken maar ook de gevoelens voor elkaar worden steeds sterker.

Wanneer Hector naar huis vertrekt om zijn familie te bezoeken beseft Ari wat hij werkelijk nodig heeft en wie hij nodig heeft om gelukkig te zijn. Gaat hij dit geluk ook vinden als Hector weer terugkeert?

dan breekt het noodlot toe en worden Ari en Hector voor een keuze gesteld. kiezen ze voor elkaar of keren ze elkaar de rug toe en is dit dan nog te lijmen?

Bloem is een prachtige graphic novel, de getekende afbeeldingen zijn voor mij al voldoende om laaiend enthousiast te worden. Ze zijn zo mooi!!! 

Sommige boeken hebben niet perse woorden nodig om het verhaal over te kunnen brengen en ik denk dat Kevin Pancetta hier met Bloem meer dan in is geslaagd. ze complimenteren elkaar!

Het is de moeite waard geweest om op te wachten en het verhaal compleet te maken. Dus ben jij net als ik gek op een goed verhaal in een prachtig jasje is Bloem een dikke aanrader! 

Auteur(s) : Kevin Pancetta

Uitgeverij: Dutch venture publishing

ISBN : 9789493265318

Aantal pagina’s : 190

Serie : Bloem (graphic novel-serie)

Thema : Graphic novel / stripboek: romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...