Blogtour Dutch Venture Publishing

Alles van jou – Emma Zegers

Sabine is een beginnend journalist en de albumrecensies komen haar de keel uit. Ze heeft het echt naar haar zin bij Matchbox maar het feit dat ze nog steeds behandeld word als stagiaire is ze nu wel zat. 

Ze heeft de baan hard nodig om voor zichzelf en haar zusje te zorgen in afwezigheid van haar moeder. Dit valt echter niet mee, zeker niet als iedereen zich ermee probeert te bemoeien. Wanneer een collega van de trap valt word haar het interview met de frontman van de band The unexpected toegeschoven. Eindelijk een echte klus! 

Als ze zich inleest over Wolf Moerland blijkt deze een dubieuze reputatie te hebben. En interviews geeft hij eigenlijk nooit. Tijdens haar interview blijkt er meer te schuilen achter de ruwe rockster die ze kent uit haar researche en ziet ze een hele andere kant van hem.

beide hebben ze geheimen, voor de buitenwereld en voor elkaar, hoe en of ze deze van elkaar gaan ontdekken lees je in Alles voor jou!

Emma Zegers heeft met Alles van jou een sterk en romantisch verhaal neer weten te zetten vol geheimen in intriges. het boek leest heerlijk weg en in de middagzon met een drankje erbij was de perfecte setting om van dit boek te genieten!

romantische boeken zijn niet perse mijn go to boeken maar van deze heb ik echt genoten. stiekem houd ik toch wel een beetje van dat gezwijmel!

dus ben jij nieuwsgierig naar dit exemplaar? kijk dan even op de website van Dutch venture Publishing en wie weet zwijmel jij ook helemaal weg!

Auteur(s) : Emma Zegers

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

ISBN : 9789493265325

Aantal pagina’s : 300

Verschijningsdatum : augustus 2022

Thema : Hedendaagse romantiek

Dit vind je misschien ook leuk...