Asquil 2 Het land van de alouden – Arlieke van Remmerden

Blogtour Zilverboekenclub van uitgeverij Zilverbron

Even terug in de tijd, deel 1 Asquil

Enyria hoopt dat haar vader voor haar een echtgenoot zal uitkiezen tijdens hun volgende bezoek aan de stad. Dat is in haar ogen het doel in haar leven: trouwen en kinderen krijgen. Dan wordt de stad tijdens het lentefestival, een dag die feestelijk hoort te zijn, aangevallen door een draak. Haar vader sterft in het gevecht. Enyria ontdekt vreemde magische krachten in zichzelf waarmee ze het monster doodt. Hierdoor komt ze erachter dat ze een beschermer van het leven is, maar wat dit precies voor haar betekent? Niets is zoals het was. Enyria moet zichzelf opnieuw leren kennen en haar plek in de wereld zien te vinden.

Over naar deel 2!! Het land van de alouden

Enerya haar verhaal gaat verder, nu ze weet dat ze krachten heeft is het belangrijk om deze te leren beheersen, hiervoor vertrekt ze naar meyal. Hier komt ze meer te weten over haar afkomst en haar band met de beschermers van het leven. Wanneer ze denkt haar rustige leventje weer op te kunnen pakken word hij bruut verstoord. Door de moord op haar buurman blijft zijn dochter alleen achter. Enerya besluit direct dat ze zich over haal zal ontfermen wanneer haar buurman ook krachten zou hebben gehad. Samen met haar goede vriendin Zanna zal ze Rinn met haar leven beschermen. 

Tussen vechten en vluchten door leert ze van de aardmannen hoe ze haar krachten niet alleen onder controle maar ook dat ze groter zijn als ze had gedacht. Er komt zelfs weer liefde in haar leven. 

Tegelijkertijd blijft de dreiging van Krathe dreigen en blijft haar vertrouwde Asquil roepen naar haar hulp in een oorlog waar ze haar krachten heel hard nodig zal hebben. 

Asquil 2 is de opvolger op het eerste deel. Wederom is het superspannend geschreven en zit ik helemaal in het verhaal gezogen. Geen enkel moment krijg ik de kans me te gaan vervelen omdat er om elke hoek een nieuwe onthulling tevoorschijn komt. Hierdoor kan ik het boek nauwelijks weg leggen. Af en toe raak ik de draad even kwijt door de vele karakters die het boek kent met de daarbij bijzondere namen. Na een stukje teruglezen ben ik weer bij en lees het boek met dikke plezier uit. 

Net als het eerste deel heeft ook dit boek een open einde. Gelukkig……. (Klinkt heel vreemd uit mijn mond) want ik wil meer!!!

Word vervolgd!

Over dit boek:

Auteur(s): Arlieke van Remmerden

Uitgeverij: Zilverbron

ISBN: 9789463081825

Taal: Nederlands

Uitvoering: paperback

Serie: Asquil

Nieuwsgierig? Beide boeken vind je hier!

https://www.arliekevanremmerden.com/blank

Dit vind je misschien ook leuk...